Gratis strøm om natten
Vi kører om dagen og lader om natten

Tjek elprisen

På elmarkedet har alle forbrugere to elselskaber: En el-leverandør og et netselskab. Hvis man ikke selv har gjort noget aktivt, så har man samme el-selskab til begge dele.

El-leverandøren kan man vælge frit og priserne kan svinge meget. Man kan vælge fastpris strøm eller strøm til variable priser. Strøm er en flygtig vare, der ikke kan opbevares, så prisen svinger konstant efter udbud og efterspørgsel. Til netselskabet betales elafgifter og afgift for fremførsel i el-netværket.

Se mere på elpristavlen.dk, hvor man også kan skifte el-leverandør ved få klik.

 


 

Gratis el om natten ved Modstrøm sænker prisen for kørsel i elbil fra 40 kr. til 32 kr. per 100 km

Som elbilejer har man et samlet højt el forbrug i husstanden, og det er klogt at overveje billig el. Især hvis man har en hjemmelader eller en elbil, der kan programmes til at lade om natten, er der penge at spare.

El-leverandøren Modstrøm tilbyder gratis el-leverandør strøm om natten.  Prisen for el-leverandør el svinger som nævnt meget. Men 55 øre per kWh kan der godt spares, da det kan være en typisk dagspris.
Gå ind på Modstrøms hjemmeside og vælg "ideEL", så er du få klik fra nemt at have skiftet el-leverandør. 

Der er også andre muligheder for grøn strøm m.m. på elpristavlen.dk

Daglig forbrugsoversigt på husstanden fra Modstrøm

Den sorte streg på tværs er et gennemsnitsforbrug for en almindelig husstand. Søjlerne er forbruget for en husstand, hvor deres elbil oplades om natten fra kl. 0.00. 
Da elbilen i dette tilfælde næsten var helt afladet, har der været brug for at lade hele natten. De røde søjler betyder større forbrug end normalt. Rart at så meget er gratis strøm
 smiley

 

 

For at få gratis el om natten kræver det, at man får en ekstra lille måleraflæser oven på den eksisterende måler. Prisen bliver beregnet hver time døgnet rundt, og man kan hente statistik på forbruget herunder hvor meget af det, der er gratis om natten.

I det viste tilfælde er det en elektronisk elmåler fra SEAS-NVE. I modsætning til de gamle el-målere kan denne faktisk selv aflæse hver time, men Modstrøm får ikke disse oplysninger fra almindelige husstande, så der skal monteres en aflæser oven på den eksisterende elmåler.

 

 

 

 

 

 

Her er ekstra aflæseren monteret. Den fotograferer helt enkelt el-målerens tæller hver time på minuttallet 00. Derefter sender den signalet via boksen til højre via husets internet til Modstrøm, som så afregner strøm med forbrugeren time for time til den aktuelle pris. Om natten er det så gratis.

Selve boksen koster kr. 999. Man kan selv montere den.
Man kan bestille montering hos Modstrøm, som koster ekstra kr. 499
I dette tilfælde skulle der sættes en ekstra "bro" på el-måleren, så aflæseren sad rigtigt. Det er derfor praktisk at have en erfaren montør ude til en forholdvis billig pris, så aflæseren virker fra første dag.

Husk lige at tænde for opvaskemaskinen, vaskemaskinen og tørretumbleren efter kl. 24. Så er der også sparet der, samtidig med at strømmen er mest miljøvenlig.

 

Dansk Elbil Support - Nordre Strandvej 97 - DK-8240 Risskov - dansk@elbilsupport.dk - CVR-nr. 35060936

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk