Abonnement på en ladeboks

Hvad er abonnement?

Abonnement på en ladeboks er et særdeles attraktivt tilbud til alle private elbilejere, der ønsker en ladeboks hjemme.
Du bestiller ladeboksen som en abonnementsordning. Ladeboksen drives på Dansk Elbil Supports regning og risiko.

Der er med ordningen mulighed for tilbagebetaling af elafgiften på på 1,10 kr. per kWh 2 gange om året (2016). Du skal blot aflæse ladeboksens måler den 1. januar og 1. juli. Resten klarer vi og sender tilbagebetalingen til dig.

Du betaler et oprettelsesgebyr og et løbende månedligt abonnement.
Tilbagebetalingsordningen af elafgift er i henhold til LOV nr 1353 af 21/12/2012 §21 samt ændrings LOV nr. 1889 af 29/12/2015 §4 . Ordningen er gældende til 1. januar 2017. Folketinget kan forlænge ordningen ved lov.

  • Abonnementsaftalen er bindende i 6 måneder og kan derefter opsiges med en måneds varsel til udgangen af en måned.
  • Såfremt ordningen med tilbagebetaling af elafgift ikke fortsætter efter 1. januar 2018, kan ladeboksen opsiges med forkøbsret.
  • Ladeboksen skal herefter leveres tilbage eller den kan købes til den pris, som Dansk Elbil Support har nedskrevet den til i aftalen. Du kan altid regne ud hvor meget ladeboksen koster at købe. Etableringsgebyret og en stor del af den månedlige abonnementsbetaling bliver fratrukket prisen.
  • Abonnementet er ikke bundet til et elselskab, så man kan frit vælge el-leverandør, så man f.eks også får gratis strøm om natten, se mere under: Tilbud om gratis strøm om natten.
  • Abonnementet kan frit suppleres med et ladekort til E.ON og/eller Clevers offentlige ladestandere
  • Bemærk at abonnementsordningen og tilbagebetaling af elafgift ikke kan etableres, såfremt der på samme installation er et nyere solcelleanlæg¨med nettoafregning på timebasis.
    Det er heller ikke muligt, såfremt der på samme installation er afgiftsnesættelse på el ved elvarme, jordvarme eller varmepumpe.

Se betingelser ved abonnementsaftale
 

 


 

September 2017

Tilbagebetaling af elafgift og pause med nytegninger
Dansk Elbil Support har valgt ikke at nytegne af abonnementsaftaler. Vi har p.t. problemer med at indhente den fulde refusion til de eksisterende abonnenter. Årsagen er, at Dansk Elbil Support er et enkeltmandsfirma, som er ejet af en privatperson, som dermed også personligt hæfter for selskabet, både den ene og anden vej.

Der arbejdes til stadighed på at få refusionen på plads, så alle får den fulde refusion for hele deres abonnementsperiode. Der er abonnenter, der er hårdt prøvet på tålmodigheden, men vi arbejder  på at få det på plads, så alle får klar besked om deres refusion bagudrettet som fremadrettet.

Dansk Elbil Support og ejeren står ved anvaret for ordningen. Der bliver ikke holdt nogle midler tilbage, og vi udbetaler de respektive beløb uden ophold, så snart vi har tilbagebetalingerne i hus fra SKAT.
Vi har haft svært ved at følge op på alle individuelle henvendelser herom, da det er meget tidskrævende, der i stedet bruges på at løse sagen.


Tidshorisonten på løsning med henvendelse til alle berørte: Medio til ultimo oktober 2017

Mvh.
Dansk Elbil Support

Dansk Elbil Support - Nordre Strandvej 97 - DK-8240 Risskov - dansk@elbilsupport.dk - CVR-nr. 35060936

Hjemmeside fra e-hjemmeside.dk